Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
SOFTLINE 82 MD е иновативен VEKA систем со врвен квалитет, кои ги исполнува сите барања на иднината благодарение на врвните термоизолациски својства и највисоко ниво на сигурност.
SOFTLINE 76 , е иновативен VEKA профилски систем со кој сите Ваши барања и желби со сигурност ке бидат исполнети. Дизајнот е направен со големо внимание и овозможува многу предности,а со овој систем можете со децении да бидете во добивка.
ARTLINE 82 е нова генерација VEKA систем, тој овозможува изработка на елегантни елементи со префинет дизајн, големи стаклени површини и многу мало забележување на профилот од прозорецот.
Дизајнот на системот SOFTLINE 76 AD со благо заоблени контури е истовремено минималистички и класичен, а со тоа совршено се вклопува во различните архитектонски стилови – без разлика дали станува збор за модерен или традиционален стил, новоградба или реновирање.
SWINGLINE системот ги задоволува и највисоките очекувања кога е во прашање дизајнот и функционалност. Тој привлекува со своите елегантно заоблени рабови, ускладени пропорции и динамички опции.
SOFTLINE 70 MD е VEKA систем со класичен дизајн, основна длабочина за вградување од 70мм и средна дихтунг гума. Атрактивниот и елегантен дизајн се постигнува со благо заболените рабови со многу мала видливост на површината а неутралниот изглед се идеално вклопува во сите стилови на архитектура.

VEKA е светски лидер во производство на PVC профили за прозорци и врати на сите континенти. Производството и главното седиште на VEKA е во Sendenhorst, Германија, Тука уште во 1969 се креирани решенија со кои на клиентите ширум светот ни помагаат да бидат успешни.
Го имаат искуство, компетентност и познавање на специфичните барања од секоја земја.