Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
SWINGLINE
Систем со заоблени контури
  • SWINGLINE е VEKA систем кој ги задоволува највисоките очекувања во врска со дизајнот и функционалноста. Привлекува со елегантно заоблените рабови, усогласени пропорции и динамичка оптика. Како SOFTLINE 70 овој систем исто така нуди висока изолација и оптимална стабилност со повеќекоморна конструкција и челични засилувачи кои се компатибилна за сите системи со длабочина од 70 mm.
  • Целокупната хармонична слика е надополнета со сива заптивка(дихтунг гума)во крилото и касата, а широкиот спектар на актуелни бои и декори нудат бројни опции за декорација на фасада.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.