Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
Алуминиумски облоги
  • Алуминиумските облоги дополнително го прошируваат бојата на Прозорецот. Облогите можат да бидат елоксирани и ламинирани во сите бои од палетата RAL. Со монтирање на профилот на рамката и крилјата од надвор, добиваме идеална врска: уникатен алуминиумски дизајн и извонредни топлинска изолација на ПВЦ профилите. Оваа комбинација е најекономично решение за постигнување на највисоки стандарди за дизајн, издржливост и удобност.