Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Профили

Прозорци

Прозорецот повеќе од било кој друг градежен елемент влијае врз архитектурата. На границата помеѓу внатрешниот и надворешниот простор тие имаат единствена улога.

Оваа идеја на компанија ВЕКА речиси 50 години претставува како основа за развој и производство на прозорски системи кои ги задоволуваат највисоките естетски и функционални барања. Ние произведуваме само PVC профили и само профили од класа А (според DIN EN 12608).

Кои се опции кои се ви Вам достапни и како да ги примените VEKA архитектонски идеи на сигурен и професионален начин дознајте ТУКА >>.