Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Профили

VEKAPLAN - панелни системи

VEKAPLAN

VEKAPLAN – универзална програма на панели кои се применуваат во градежништво, маркетинг како и во индустријата опфака седум различни типови на PVC панели. Врвен квалитет на суровините и неговата обработка гарантираат долготрајност како и постоење на UV-зрачење и отпорност на временски услови. VEKAPLAN панелите овозможуваат широка палета на примена и се многи лесни за обработка што ги прави незаменливи во сите замислени креации- како во градежништво, внатрешни и надворешни декорации така и при изработка на штандови за саем и визуела комуникација.Истотака VEKAPLAN панелите спаѓаат во група на самогасни производи и поделжат на строги противпожарни стандарди.

Сите детални информации за програмата на панели може да ја најдете на нашиот панел форум http://www.vekaplan.de.