Фигура 7 копия 4 Untitled-1
 • VEKA Профили

Висока уметност на бои и совршена површина

VEKA SPECTRAL - прва површински завршна технологија со тестиран и испробан VEKA квалитет. Иновативно развиена со премачкана површина му дава на ПВЦ прозорецот потполно нова естетска димензија.

VEKA SPECTRAL се гордее со :

 • Софистициран дизајн и современи бои во ултра-мат тонови
 • Единствено пријатно чуство
 • Изворедни технички и механички карактеристики на производот
 • Долготрајна отпорност и лесно чистење
 • Напредна технологија
 • Собршена обработка
 • Моментално достапни бои

  Невообичаената елеганција на овие бои навистина доаѓа во прв план со ултра -мат површина.Со висококвалитетната обложена површина VEKA SPECTRAL e пријатна на допир, овозможуваме ниска рефлектирачко матирана завршна обработка која неможе да се спореди со ниту една боја кај друг производител.
  Погледајте за себе!
  Палетата се постојано проширува и вклучува и други дизајни (нпр,матални ефекти) и бои.