Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Профили

Настани

VEKA семинари за клиенти

Компанијата VEKA организира стручни , повеќедневни семинари за сите свои деловни партнери, соработници и пријатели на компанијата.Овие семинари се пред се едукативни , но и представуваат начин да во пријатна атмосвера се разменат мислења и искуства , стекнат нови познанства и контакти.