Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Профили
VEKA

VEKA е светски лидер во производство на PVC профили за прозорци и врати на сите континенти. Производството и главното седиште на VEKA ГРУПА е во Sendenhorst, Германија, Тука уште во 1969 се креирани решенија со кои на клиентите ширум светот ни помагаат да бидат успешни.

Го имаат искуство, компетентност и познавање на специфичните барања од секоја земја. Со повеќе од 50 представништва присутни сме на сите главни светски пазари. Оваа бизнис мрежа овозможува да се разберат и остварат поединечните желби и очекувања на повеќе од 3.700 наши партнери.