Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
Систем за влезна врата
  • Влезните врати се најважниот стилски елемент на секоја фасада и мора да ги задоволат сите ваши високи барања. Тие мора апсолутно да функционираат , да ве заштитуваат од временските услови и да обезбедат највисоко ниво на безбедност. Системите на влезните врати на VEKA може да го обезбедат сето ова не само поради врвниот квалитет на профилот.
  • Со дополнително засилување, специјални делови и стакло, нивото на безбедност и заштита од кражба може дополнително да се зголеми. Неискористувачкиот опсег на комбинации на врати и врати - поединечно и по ваша желба - ќе ги исполни вашите најсложени барања. Еднолисни, двокрилни или мулти-елементи врати за големи куќи, класичен или модерен стил, со безбедносно стакло или касетонополче, со еден или повеќе елементи на страна, современи необични линии или едноставно елегантни - системите на влезните врати на ВЕКА се идеално решение за широк опсег на ситуации инсталација и за нови згради и за реновирање.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.