Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
Систем за влезна врата
  • Влезните врати се најважниот стилски елемент на секоја фасада и мора да ги задоволат сите ваши високи барања. Тие мора апсолутно да функционираат , да ве заштитуваат од временските услови и да обезбедат највисоко ниво на безбедност. Системите на влезните врати на VEKA може да го обезбедат сето ова не само поради врвниот квалитет на профилот.
  • Со дополнително засилување, специјалните окови и стакло дополнително го зголемуваат нивото на безбедност и заштита од провална кражба. Неискористувачкиот опсег на комбинации на вратите индивидуални и по и по димензии ќе ги исполни вашите највисоки барања. Еднокрилни, двокролни или врати со повеќе елементи за голема куќа, класичен или модерен стил, со исполна со сигурносно стакло или касети, со еден или повеќе елементи на страна, модерна необични линии или едноставно елегантни - VEKA системи за влезна врата се идеално решение во различни ситуации за вградување како за нови згради така и за реновирани објекти.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.