Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
SOFTLINE 70 MD
Систем со класичен дизајн
  • Благодарение на модерните ПВЦ прозорци произведени од VEKA профилните системи, секое домаќинство е на победничката страна. Дизајнот на SOFTLINE системот со малку заоблени контури е истовремено минималистички и класичен и совршено се вклопува во различни архитектонски стилови - без разлика дали тоа е модерен или традиционален стил, нова градба или реновирање. Докажаната технологија на самиот профил е исто така важен аргумент: повеќекоморните профили оптимално ги користат изолационите својства на воздухот, обезбедувајки со тоа максимална топлинска изолација. Профилите на VEKA гарантираат пријатна клима во просториите без оглед на временските услови и значително ги намалуваат трошоците за греење во зимскиот период, како и трошоците за ладење во лето.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.