Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
SOFTLINE 70 AD
Систем со класичен дизајн
  • SOFTLINE 70 AD е систем со класичен дизајн со вградена длабочина од 70 мм. Атрактивен и елегантен дизајн се постигнува со малку заоблени рабови, со многу мала видлива површина, чиј неутрален изглед се вклопува совршено во сите видови на архитектура.
  • Овој тип 70 mm длабочина проверен систем на SOFTLINE- обезбедува уште подобра стабилност и оптимална термичка и звучна изолација - првенствено поради истата длабочина на вградување и комплетна компатибилност со системот со длабочина на вградување од 70 мм SWINGLINE.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.