Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA профили
Што представува VEKA енергетски ефикасен прозорец ?
  • SOFTLINE 82 ги задоволува сите барања за безбедност, функционалност и топлинска изолација. Геометрискиот профил на овој иновативен систем е термички засилен и гарантира оптимална топлина изолација. Благодарение на уникатниот VEKA квалитет и дебелината на ѕидот на профилот во класата А според сертификатот RAL, системот SOFTLINE 82 обезбедува оптимална стабилност дури икај големите елементи како што се стаклени ѕидови кои мора да ги задоволуваат високите статички барања.
  • Елегантен дизајн за најдобра топлинска изолација
    Системот SOFTLINE 82 благодарение на елегантниот дизајн на профилот пропушта голема количина светлина во просториите, но сепак е многу економичен. Благодарение на високата стабилност на системот и неговата врвна топлинска изолација, можно е да ги поврзе барањата на модерната архитектура за големи стаклени површини и максимална енергетска ефикасност. Во однос на формата и бојата системот SOFTLINE 82 не поставува ограничувањата за Вашата креативна слобода.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Карактеристики на VEKA профилот.
Енергетска ефикасност

Стабилни повекекоморни системи со одлични изолациски карактеристики

Заштита од бучава

Висока звучна изолација овозможува мир и тишина во Вашиот дом.

Дизајн и долготрајност

Висококвалитетен PVC профил е отпорен на влијанието од надворешната средина, мазната површина е во боја и дезен по желба

Цврстина и стабилност

Употребата на специјално челично појачување обезбедув висока структурна стабилностост.